torstai 5. joulukuuta 2013

Kännissä vol. 2

Tämäpäiväinen (eilisen) blogautus myöhästyi hiukkasen johtuen pikkujouluista. Nokkelimmat ovatkin jo varmaan päätelleet, että Kpos-setä on jälleen hiprakassa. Halusin pikkujouluissa jutella "ihastukselleni" mutta hän keskittyi enemmän erääseen toiseen henkilöön. En tosin masentunut tai mitään tämän vuoksi, ainakaan vielä. Toki huomenna on aika depistellä rauhassa, kun muistaa miten on "nolannut" itsensä tuon henkilön edessa käyttäytymällä humalaisesti.


Pikkujoulut olivat hienot, mutta sen jatkot olivat, no, hiukan synkät. Autoin erästä henkilöä selviytymään mahdollisesta alkoholimyrkytyksestä sairaalaaan, ja yökerhossa toinen henkilö oli täysin palasina. En tiedä, miten nuo insidentit pääsivät syntymään, mutta näin järkevimmäksi palata kämpille tinnituksen ja orastavan päänsäryn kera jälkimmäisen tapahduttua. Huomenna (tänään) pitäisi vielä selvitä luennolle, saa nähdä, mitä siitä tulee.

Sen syvempiä aiheita en osaa juuri nyt kertoa, päässä huippaa ja jano on melkoinen. Tulen katumaan tämän (viime) illan valintoja erittäin suuresti huomenna, sillä vihaan krapulan aiheuttamaa passiivisuutta. No, ehkä se on otettava vain oppimisen kannalta: mitäs joit. Kenties seuraava tipaton kestäisi jo loppuelämän, sillä kirkas pääkoppa on itselleni ilmeisen tärkeä asia. Eikä bileisiin mentäessä tietenkään tarvitse juoda, mutta tietyllä tapaa siihen on velvoitettu kanssaihmisten toimesta. Juomaton ihminen on outo. Kun muut käyttäytyvät vapaasti, on itse ainut vastaan panija, joka ikään kuin kieltäytyy pitämästä "hauskaa" muiden määrittelemällä tavalla. 


Alkoholi jakaa melko hyvin ihmiset kahtia. On "tylsimykset", jotka eivät uskalla elää, ja on "juopot", jotka eivät osaa pitää hauskaa ilman viinaa. Polarisaatio on erittäin suurta: On vain musta ja valkoinen.


Jaaritteluksihan tämä menee, joten pätkäistään tähän. Palaillaan huomenna (tänään) erittäin mahdollisen dagen efterin merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti