lauantai 24. elokuuta 2013

Kpos

1. Valitse nimi
2. Valitse kuvake
3. Valitse aihe

Öm...

Yleensä blogien aloitukset (näin olen käsittänyt) ovat hyvinkin kliinejä ja samaa teemaa toistavia; pitäisi kertoa kaikki (ulkoisesti) tarpeellinen omasta itsestä, että saisi mahdollisimman hyvän kuvan tekstiä pakertavasta ihmisestä. Itse en näe sitä mielekkäänä, sillä se antaa harmittavan usein erilaisen kuvan lukijalle kuin mitä itse tarkoittaa.

Mutta mitä/miksi blogi? Hyvä kysymys.

Olen itse hyvin pohtivainen ihminen, mutta usein ajattelu ei saavu mihinkään päämäärään. Ehkä niistä kirjoittaminen lopulta antaa selkeän rakenteen ideoille, ja myös sen lopullisen päämäärän, jos sitä koskaan on ollutkaan. Toisinaan taas tekisi mieli ikään kuin eristää tietty hetki elämästä lasipurkkiin kuin harvinainen kasvi konsanaan. Siitä purnukasta voisi sitten katsella ja ihastella juuri tuota hetkeä, sen ainutkertaista ja ohikiitävää hienoutta.

Ajatusten julkaisu maailmalle taas on yksi keino kommunikoida maailmalle, ja löytää samanhenkisiä ihmisiä vaihtamaan ajatuksia. Itse hyvin usein anonyyminä blogien tarkkailijana ymmärrän, ettei toisten kirjoitusten kommentointi aina ole helppoa tai mielekästä, mutta näin kirjoittajana kommenttien lukeminen antaa aina tunteen, että on saavuttanut jotain, että on kurottanut kätensä tuntemattomaan ja saanut vastaan ystävällisen kädenpuristuksen.

Toiveikkaasti,
Kpos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti